Kulinarinis kursas | Azija

Retai viešintis Lietuvoje, šefas RUFUS CHUA kviečia pasinaudoti išskirtine proga pabendrauti ir kartu su juo išmokti gaminti Azijos virtuvės maistą.

Kurso meniu:

– Starteris: Popiah – švieži suktinukai su daržovėmis ir naminiu padažu
– Pagrindinis patiekalas: ‘curry’ vištiena su ‘noodles’ makaronais ir daržovėmis
– Desertas: Mangų ir Pomelo greipfrutų Sago

Kategorija: .

Product Description

Retai viešintis Lietuvoje, šefas RUFUS CHUA kviečia pasinaudoti išskirtine proga pabendrauti ir kartu su juo išmokti gaminti Azijos virtuvės maistą.

Kurso meniu:

– Starteris: Popiah – švieži suktinukai su daržovėmis ir naminiu padažu
– Pagrindinis patiekalas: ‘curry’ vištiena su ‘noodles’ makaronais ir daržovėmis
– Desertas: Mangų ir Pomelo greipfrutų Sago

Linksmasis singapūrietis Rufus atvykęs iš pamišusio dėl maisto Singapūro. Nuolat keliauja po įvairias Pasaulio šalis. Nepaisant kitų šalių virtuvių pažinimo, jis įsimylėjęs autentišką Azijos virtuvę. Jos subtilybių ir moko, bandydamas išnaudoti Lietuvoje randamus ingredientus.

VIRTUVĖS: Azijos, Singapūro.
KALBOS: anglų.

*Kursas vyks anglų kalba

Registracija į kursus:
klaipeda@ciopciop.lt | 868584285
kaina 50 eur/ asm. Dalyvaujant dviese – 85 eur;
—–
Užsiregistravus dalyvavimas būtinas.
Nepranešus 2 diena iki renginio ar neatvykus kuponas laikomas panaudotu.

Additional Information

Data

2020.03.29

Trukmė

12.00-16.00val.