ALL PRODUCTS

Kulinarinis kursas | Azija

Retai viešintis Lietuvoje, šefas RUFUS CHUA kviečia pasinaudoti išskirtine proga pabendrauti ir kartu su juo išmokti gaminti Azijos virtuvės maistą.

Kurso meniu:

– Starteris: Popiah – švieži suktinukai su daržovėmis ir naminiu padažu
– Pagrindinis patiekalas: ‘curry’ vištiena su ‘noodles’ makaronais ir daržovėmis
– Desertas: Mangų ir Pomelo greipfrutų Sago

Pavasario virtuvė su Laura Brekke

Laura Brekke Čiop Čiop Klaipėda savininkė, vadovė. Atėjus į svečius, Jus iškart pasitiks ji su šypsena veide ir nesustodama galės pasakoti apie naujausias madas gastronomijoje, įdomiausius receptus, smagiausius vakarėlius virtuvėje.
Šį kartą jus kviečia į pavasario virtuvės kursą, puikiai tinkantį ir vegetarams.

MENIU:
netrukus, sekite informaciją.